Jelinčičeva najstniška hči izrezana mamica

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Tako velika je že Aleksandra Tisa Jelinčič.
Oglej si celoten članek

Aleksandra Tisa Jelinčič in Monika Jelinčič sta si v kranjskem Cineplexxu privoščili "ženski" večer in si ogledali premiero filma Maščevalci: Brezmejna vojna. Štirinajstletnica, ki je tudi nadarjena slikarka, je pred očmi medijev zrasla v pravo mlado damo, ki je na las podobna svoji lepi mami Moniki.

Se končno selijo? To se dogaja z Jelinčičevo luksuzno vilo

Monika in Zmago Jelinčič imata sicer še eno mlajšo hči, Aleksijo Iris, ki pa se damama tokrat ni pridružila. Letos se družini, poleg tega, da je bil Zmago izvoljen v parlament, obeta še ena velika sprememba, in sicer selitev v njihovo luksuzno primorsko vilo. 

Zmago Jelinčič Tako se bo Jelinčič branil pred vsiljivci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.