Magazin > VIP
42191 ogledov

To se dogaja z Jelinčičevo luksuzno vilo

Zmago Jelinčič
1/2
Mediaspeed.net
Po večletni kalvariji z davkarijo, ki se še ni zaključila in jo bo dotični reševal na evropskem sodišču, se družina Zmaga Jelinčiča letos končno seli v prestižno vilo na slovenski obali.

"Če bo po sreči, se bomo vselili že konec leta," o luksuzni vili nad Žusterno, ki po davčnih uradih prah dviguje že več kot pet let, pravi Zmago Jelinčič Plemeniti. Prestižna hiša ob morju ima že dokončano vodovodno in električno napeljavo, estrih, sedaj na vrsto prihajajo ploščice, "če ne bo finančnih težav," pravi Jelinčič. Na vprašanje, ali ima tovrstne težave, pa v smehu odgovori: "Kdo jih pa nima." 

Zmago Jelinčič je zanikal namigovanja, da naj bi v primeru glasovanja o azbestne Slovenija Jelinčič oproščen obtožb

Nekdanji poslanec, ki se trenutno pripravlja na nov preboj v parlament, hkrati pa pripravlja podrobno analizo arbitražnega sodišča, pravi, da denar za hišo dobi od prodaje predmetov iz svoje bogate zasebne zbirke, katera se je začela plemenititi že v času njegovih starih staršev. V vili se bodo bohotili tudi dvigalo, telovadnica, bazen in ženina razkošna garderobna soba. Po selitvi na Primorsko bo svojo ljubljansko hišo oddal ali prodal in si v prestolnici kupil stanovanje, da bo kot morebitni bodoči poslanec še vedno v središču dogajanja. 

S pogledom na morje in največjo obmorsko peš cono, ki bo potekala med Koprom in Piranom, bo morsko domovanje izpolnitev otroških sanj, ki po več letih davčne kalvarije in ugotavljanja izvora ženinega premoženja, počasi postajajo resničnost. "Seveda je gradnja hiše, oziroma vse, kar smo morali prenašati zaradi davkarije in nekaterih državnikov, za katere vem, kdo so, vendar jih ne bom imenoval, velika preizkušnja za partnerstvo. A najin zakon in družino je vse to le še okrepilo," dodaja oče najstniških hčerk in sina, iz prvega zakona, s katerim, prizna, nima prav veliko stikov, je pa izjemno ponosen na njegovo delo.

Komentarjev 7
  • stane49 08:33 19.januar 2018.

    Mala riba v primerjavi s kriminalci,ki se skrivajo za kriminalnim,monopolnim zakonom o sportnih stavah. Tudi sodisce odlocilo, da je zakon monopolen torej izkljucuje konkurenco.Cestitke Ministrstvu za finance,ministrici Mateji Vranicar Erman,poslancem, ki so potrdili ta monopolni zakon in 100%no odpisani Cerajevi ...prikaži več vladi. Bivsi volilec stranke SMC.

  • Avatar čavez
    čavez 07:58 16.januar 2018.

    Cerku svoje pokradene relikvije odkupuje.

  • ode 07:02 16.januar 2018.

    Menda je tudi v času, ko je najbolj javno udrihal čez cigane in druge marginalne skupine, hkrati z njimi še naprej "poslovno" sodeloval, se pravi, da je od njih odkupoval (ukradene) starine. O tem so takrat "vrabci čivkali".

Sorodne novice