Jennifer Lawrence: Njen bivši ima že novo

Foto: Profimedia
Režiser Darren Aronofsky si je našel še mlajšo ljubimko.
Oglej si celoten članek

Režiser Darren Aronofsky je svojo bivšo, Jennifer Lawrence, očitno že pozabil. 48-letni filmar se sedaj menda dobiva z manekenko in igralko Suki Waterhouse, ki je še mlajša od 27-letne Jennifer. Par so videli v Park Cityju, kjer poteka filmski festival.

Magazin Po škandalu v striptiz klubu Lawrencova želi enoletnega odmora

Jennifer in Darren sta se spoznala na snemanju filma Mati! Zvezo sta nekaj časa skrivala, zato so ju v javnost skupaj videli šele sredi lanskega leta. Njuna zveza je bila zelo resna, saj sta se že pogovarjala o poroki. Le kratek čas pozneje pa se je razvedelo, da je zveze konec.

Tudi Suki ima slavnega bivšega partnerja. Dve leti je bila v zvezi z Bradleyjem Cooperjem, ki je sedaj srečen v objemu Irine Shayk.

Magazin Jennifer Lawrence: Njen novi partner naj bi jo trpinčil

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.