Magazin > VIP
6215 ogledov

Po škandalu v striptiz klubu Lawrencova želi enoletnega odmora

Jennifer Lawrence Profimedias
Obupano si želi odmora.

Pregorela Jennifer Lawrence bi lahko bila na dobri poti do živčnega zloma, piše ameriški portal Radar Online. Igralkini prijatelji so mediju zaupali, da je imela Jennifer za nekaj časa dovolj snemanja filmov, filmskih premier in zabav ter da si želi enoletnega odmora. A kot pravijo naj bi globoko v sebi vedela, da si takšnega odmora ne more privoščiti.

"Jennifer ima pred sabo še kar nekaj dela. Naslednje leto jo čaka promoviranje dveh velikih filmov (Red Sparrow in X-Men: Dark Pheonix), a za tem nima na svojem urniku nobenega novega projekta," je povedal neimenovani vir in dodal: "Prvič  svoji karieri bo imela nekaj mesecev popolnoma proste in čas samo zase."

Jennifer Lawrence, Darren Aranofsky Magazin Je to razlog, da se je Jennifer Lawrence razšla z režiserjem?

Čeprav si igralka izjemno želi odmora, pa tega ne razumejo njeni menedžerji, ki jo silijo, da bere nove scenarije za nove filme. "Utrujena je in pregorela. Rada bi gradila na svojem osebnem življenju in morda biti v zvezi z nekom, ki ni znan in ki ni v enakem poslu kot ona, saj se nobena njena zveza s katerimkoli zvezdnikom do zdaj ni obnesla."

Kot piše RadarOnline naj bi bila Jennifer na robu živčnega zloma odkar je prav ta medij objavil video pijane igralke v striptiz klubu, ko se je zavrtela okoli droga, plesala in samo sebe šeškala z bankovci. Posnetek je nastal aprila letos v enem od dunajskih nočnih klubov.

Komentarjev 1
  • 0105 16:19 19.december 2017.

    Vsak je svoje sreče kovač. Bi pa res lahko novinar prebral za sabo...

Sorodne novice