Magazin > VIP
5827 ogledov

Brad Pitt v zvezi s to oskarjevko?

Brad Pitt
Pripisali so mu to igralko.

Tuje medije polni novica, da naj bi bil 54-letni Brad Pitt bil v zvezi s 27-letno Jenifer Lawrence. Oba zvezdnika sta samska, Jennifer se je od fanta Darrena Aronofskyga razšla pred nekaj tedni, Brad pa se je z Angelino razšel pred dvema letoma.

"Bradu je Jennifer všeč že nekaj let. Med njima je močna povezava!" je povedal neimenovani vir za Star Magazine.

Jennifer Lawrence, Darren Aranofsky | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot naj bi povedal vir, naj bi bil Brad tisti, ki je naredil prvi korak. Skupnega prijatelja je prosil za njeno telefonsko številko in jo povabil na zmenek. Brad naj bi bil pri tem zelo živčen, je povedal vir, a so ga prijatelji spodbujali, da ji napiše sporočilo.

Kaj je res in kaj ne? Britanski The Sun je kasneje objavil članek, češ da Bradovi prijatelji trdno zanikajo, da naj bi bil v zvezi z Jennifer.

brad pitt, angelina jolie Magazin Nov udarec za Brada: Tako mu zdaj nagaja Angelina Jennifer Lawrence, Darren Aranofsky Magazin Je to razlog, da se je Jennifer Lawrence razšla z režiserjem?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.