Magazin > VIP
1689 ogledov

Jennifer Lawrence: Njen novi partner naj bi jo trpinčil

Jennifer Lawrence
12 ur trpljenja. Je z oskarjevko Jennifer Lawrence režiser Darren Aronofsky res ravna grobo?

Jennifer Lawrence | Avtor:
Jennifer Lawrence in Darren Aronofsky sta se spoznala med snemanjem filma Mati, par pa sta postala šele, ko je bil film končan. Lepotička je pred kratkim prvič spregovorila o njuni zvezi. Med drugim je dejala, da se ob 22 let starejšemu režiserju nikoli ne počuti "zmedeno“ in da je bila med njima takoj posebna energija.

Po objavi njenih hvalospevov pa so se oglasili zlobni jeziki in povedali, da je Aronofsky svojo glavno igralko med snemanjem mučil, nič lepše pa z njo menda ne ravna v zvezi. Režiserja kličejo "gospod Zlobni“, ker naj bi bil znan po tem, da šikanira igralce, piše Gala. Aronofsky naj bi od Jennifer zahteval, da je isti prizor ponavljala do onemoglosti – menda so ga snemali kar 12 ur. "Jaz bi takoj odkorakal. Koliko sranja in kričanja je morala Jennifer poslušati. In to ponavljanje prizora – več kot 100-krat. Zloraba, zloraba,“ je povedal vir in dodal, da je bila igralka po omenjenem snemalnem dnevu "čustvena razvalina“.

Jennifer pa o svojem novem fantu še vedno govori le najlepše. Povedala je tudi, da je briljanten in da je njegova neposrednost med delom in tudi zasebno zelo pomagala njuni zvezi.

Komentarjev 1
  • patron 11:01 11.avgust 2017.

    če njej paše, pol tut nam....nje?