Jennifer Lopez: Je sreče le dva dni po zaroki že konec?

Foto: Profimedia
Alex naj bi jo menda varal.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko sta Jennifer Lopez in Alex Rodriguez na rajskih Bahamih zaročila, jima očitno nekdo že želi razdreti pravljico. To je Alexov nekdanji soigralec Jose Canseco, ki trdi, da je A-Rod, kot kličejo Alexa, Lopezovo prevaral z njegovo bivšo ženo. Jose je v to tako prepričan, da je ponudil, da lahko njegove trditve preverijo celo s poligrafom. 

Magazin J.Lo: Pri tej fotografiji se tudi njen bivši ni mogel vzdržati

"Ali ve, da jo je varal z mojo nekdanjo ženo Jessico, ubogo dekle, še sanja se ji ne, kdo je on v resnici. /.../ Pred nekaj meseci sem bil z njo (bivšo ženo op. a.), ko jo je klical na njen telefon. /.../ Alex Rodriguez ne bodi kup dreka, prenehaj varati Jennifer Lopez," so jezna sporočila, ki jih je Jose zapisal na svojem Twitterju.

Jenifer Lopez se na govorice še ni javno odzvala, a so viri blizu pevke povedali, da je govorice o nezvestobi slišala že v preteklosti, a se na njih ne ozira. "Zaupa Alexu in njegovi ljubezni. Neločljiva sta in ves čas tičita skupaj," je razkril vir. 

Magazin Bizarno: Jennifer Lopez tega res ne bi bilo treba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.