Jennifer oglašuje le v brisači

Foto: Žurnal24 Oglas je nastal na igralkini najljubši plaži.
Nizu zvezdnic, ki so predstavile svoje parfume, se je pridružila tudi igralka Jennifer Aniston. Svoj Lolavie oglašuje s privlačnim telesom, ki ga je zavila le v brisačo.
Oglej si celoten članek

Z zapeljivm pogledom in zavita le v brisačo Jennifer Aniston oglašuje svoj najnovejši parfum Lolavie. Fotografije so nastale v Mehiki, na njeni najljubši plaži Cabo San Lucas. "Njena ideja je bila, da se fotografira gola. Gre za dobro marketinško potezo," je dejal njen prijatelj.

S parfumom se je Anistonovi uresničila dolgoletna želja, da bi delala tudi v kozmetični industriji. Če se bo njena ideja za dišavo izkazala za dobro, bo parfumu sledila celotna linija kozmetičnih proizvodov.

O parfumu, ki bo na policah poleti, je Jennifer skrivnostna. Dejala je, da za imenom stoji zelo poseben trenutek v njenem življenju, ki ga ne želi deliti z vsemi. "To je dolga zgodba in preveč osebna za javnost. A ime ima zame poseben pomen," je povedala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.