Magazin > VIP
17 ogledov

Jennifer oglašuje le v brisači

Oglas je nastal na igralkini najljubši plaži. Žurnal24 main
Nizu zvezdnic, ki so predstavile svoje parfume, se je pridružila tudi igralka Jennifer Aniston. Svoj Lolavie oglašuje s privlačnim telesom, ki ga je zavila le v brisačo.

Z zapeljivm pogledom in zavita le v brisačo Jennifer Aniston oglašuje svoj najnovejši parfum Lolavie. Fotografije so nastale v Mehiki, na njeni najljubši plaži Cabo San Lucas. "Njena ideja je bila, da se fotografira gola. Gre za dobro marketinško potezo," je dejal njen prijatelj.

S parfumom se je Anistonovi uresničila dolgoletna želja, da bi delala tudi v kozmetični industriji. Če se bo njena ideja za dišavo izkazala za dobro, bo parfumu sledila celotna linija kozmetičnih proizvodov.

O parfumu, ki bo na policah poleti, je Jennifer skrivnostna. Dejala je, da za imenom stoji zelo poseben trenutek v njenem življenju, ki ga ne želi deliti z vsemi. "To je dolga zgodba in preveč osebna za javnost. A ime ima zame poseben pomen," je povedala igralka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.