Jezna Angelina še ni opravila z nekdanjim soprogom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njun odnos verjetno nikoli več ne bo harmoničen.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se razšla pred tremi leti, a jeza menda še ni pozabljena. Kot je več virov zaupalo reviji Us Weekly, je Angelina na bivšega moža, s katerim je bila 12 let v zvezi in dve leti poročena, še vedno zelo jezna. "Do njega še vedno goji zamere. Želi, da odgovarja za to, da je njeno in tudi življenje njunih otrok postavil na glavo.“

Brad se trudi preteklost pustiti za seboj, česar pa Angie ni sposobna, tudi zato ne, ker se ne sme preseliti iz ZDA. Kot je razkrila v nedavnem intervjuju za Harper's Bazaar, si želi živeti v tujini, a otrok do njihovega 18. leta ne sme preseliti stran od očeta.
"Pred ločitvijo so živeli kot nomadi, saj je Angelina zelo nemirna. Brad si je za otroke želel več stabilnosti, Angelina pa je ves čas trdila, da jima s potovanji omogočata idilično otroštvo.“

Angelina Jolie Zaradi Brada Pitta bodo sanje za zdaj ostale neizpolnjene
Angelina naj bi bila na Brada jezna tudi zato, ker jo je menda silil v poroko. Igralka naj bi bila po mnenju virov kriva za to, da se je ločitev zapletla. Par se kar nekaj mesecev ni mogel dogovoriti glede skrbništva in Angelina je storila vse, kar je bilo v njeni moči, da je svet izvedel za Bradove težave z alkoholom. Pitt se je medtem znebil odvisnosti in lahko svoje otroke vidi pogosteje kot na začetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.