Magazin > VIP
8099 ogledov

Zaradi Brada Pitta bodo sanje za zdaj ostale neizpolnjene

angelina jolie Profimedia
Angelina Jolie spregovorila za revijo Harper's Bazaar.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se razšla leta 2016, a zvezdnica še vedno ne more živeti, kot si želi. V intervjuju za Harper's Bazaar je 44-letnica med drugim povedala, da bi zelo rada živela v tujini, a je to za zdaj še nemogoče. "Rada bi živela v tujini. Preselila se bom, ko bodo otroci stari 18 let. Za zdaj moram živeti tam, kjer želi živeti njihov oče.“

Pitt živi v Los Angelesu in četudi z Angelino še nista dorekla vsega, sta sklenila, da bosta za otroke skrbela skupaj. Najmlajša, Knox in Vivienne, sta stara šele 11 let.

Angelina pravi, da so v zadnjih letih vsi prestajali težke čase. "V zadnjih desetih letih je moje telo moralo veliko prestati (igralki so odstranili maternico in obe dojki, op. avt.), najhujša so bila zadnja štiri leta. Nosim vidne in nevidne brazgotine. Nevidne je težje prenašati. Življenje je polno presenečenj. Včasih te boli, včasih boli tiste, ki jih imaš rad in tvoja duše ne more biti tako svobodna, kot bi si želel.“ Igralka je ob tem še dodala, da so ji otroci vedno stali ob strani.
"Otroci poznajo mojo pravo bit in pomagali so mi, da jo spet najdem in jo sprejmem. Veliko so prestali. Učim se iz njihove moči,“ še pravi temnolaska, ki vsem ljudem na svetu želi, da bi se spomnili, kdo v resnici so, se sprejeli in svobodno zaživeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.