Magazin > VIP
5250 ogledov

Jezna Angelina še ni opravila z nekdanjim soprogom

angelina jolie Profimedia
Njun odnos verjetno nikoli več ne bo harmoničen.
Brad Pitt in Angelina Jolie sta se razšla pred tremi leti, a jeza menda še ni pozabljena. Kot je več virov zaupalo reviji Us Weekly, je Angelina na bivšega moža, s katerim je bila 12 let v zvezi in dve leti poročena, še vedno zelo jezna. "Do njega še vedno goji zamere. Želi, da odgovarja za to, da je njeno in tudi življenje njunih otrok postavil na glavo.“

Brad se trudi preteklost pustiti za seboj, česar pa Angie ni sposobna, tudi zato ne, ker se ne sme preseliti iz ZDA. Kot je razkrila v nedavnem intervjuju za Harper's Bazaar, si želi živeti v tujini, a otrok do njihovega 18. leta ne sme preseliti stran od očeta.
"Pred ločitvijo so živeli kot nomadi, saj je Angelina zelo nemirna. Brad si je za otroke želel več stabilnosti, Angelina pa je ves čas trdila, da jima s potovanji omogočata idilično otroštvo.“

angelina jolie Angelina Jolie Magazin Zaradi Brada Pitta bodo sanje za zdaj ostale neizpolnjene
Angelina naj bi bila na Brada jezna tudi zato, ker jo je menda silil v poroko. Igralka naj bi bila po mnenju virov kriva za to, da se je ločitev zapletla. Par se kar nekaj mesecev ni mogel dogovoriti glede skrbništva in Angelina je storila vse, kar je bilo v njeni moči, da je svet izvedel za Bradove težave z alkoholom. Pitt se je medtem znebil odvisnosti in lahko svoje otroke vidi pogosteje kot na začetku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.