Jim Carrey zaradi pokojnega dekleta na sodišče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralčeva nočna mora se uresničuje.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Jim Carrey se bo moral zagovarjati na sodišču v primeru smrti njegovega pokojnega dekleta Cathrione White, ki je septembra 2015 naredila samomor. Tožbo sta vložila njena starša, saj pravita, da je prav on Cathrione dal zdravila, s katerimi se je kasneje predozirala. Carrey še vedno trdi, da dekletu ni dal zdravil, ki so bila izdana na njegovo ime, da jih je sama vzela, ukradla.

Igralčev odvetnik Raymond Boucher je že predčasno vložil predlog, da se tožba umakne, a predloga niso sprejeli. "Gospod Carrey je ljubil gospo Whitez vsem srcem in ves ta proces bo zanj zelo boleč," je povedal Boucher.

Mama Cathorine igralca obtožuje tudi, da je hčerko okužil s spolno boleznijo in ko hkrati prisilil, da je o tem molčala. Mama sumi, da je prav zato storila samomor. "Jasno je, da ne obtožujemo Carreyja, da je preprodajal droge v prikolici tovornjaka, kot to nekateri razumejo," je še dodala mama pokojne Cathorine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.