Magazin > VIP
162 ogledov

Jim Carrey zaradi pokojnega dekleta na sodišče

jim carrey Profimedias
Igralčeva nočna mora se uresničuje.

Ameriški igralec Jim Carrey se bo moral zagovarjati na sodišču v primeru smrti njegovega pokojnega dekleta Cathrione White, ki je septembra 2015 naredila samomor. Tožbo sta vložila njena starša, saj pravita, da je prav on Cathrione dal zdravila, s katerimi se je kasneje predozirala. Carrey še vedno trdi, da dekletu ni dal zdravil, ki so bila izdana na njegovo ime, da jih je sama vzela, ukradla.

Igralčev odvetnik Raymond Boucher je že predčasno vložil predlog, da se tožba umakne, a predloga niso sprejeli. "Gospod Carrey je ljubil gospo Whitez vsem srcem in ves ta proces bo zanj zelo boleč," je povedal Boucher.

Mama Cathorine igralca obtožuje tudi, da je hčerko okužil s spolno boleznijo in ko hkrati prisilil, da je o tem molčala. Mama sumi, da je prav zato storila samomor. "Jasno je, da ne obtožujemo Carreyja, da je preprodajal droge v prikolici tovornjaka, kot to nekateri razumejo," je še dodala mama pokojne Cathorine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.