Magazin > VIP
196 ogledov

Jim Carrey zaročenko okužil s spolno boleznijo?

jim carrey, white
1/5
Profimedias
Pokojno dekle igralca naj bi storilo samomor, ker je imela spolne bolezni in zaradi tega oteženo socialno življenje. Je za bolezni kriv Jim?

Cathorina White, Pokojno dekle igralca Jimy Carreya je bila samomorilna, ker je imela več spolnih bolezni. Te naj bi dobila, kot meni mož pokojne, od igralca.

Mark Burton, Cathorinin mož, je v tožbi proti igralcu zapisal tudi, da sta se pokojna in Jim po sporočilih pogovarjala o tem, da ima spolno prenosljive bolezni. V dokumentih je zaisano, da naj bi testi pokazali, da ima genitalni herpes tipa 1 in 2 ter gonorejo. Mark trdi, da jo je Jim želel utišati, da o tem ne bi govorila javno in osramotila njega kot estradnika.

Mark trdi, da je pokojno dekle napisalo pismo Carreyju, kjer mu je povedala, da je življenje s spolno prenosljivimi boleznimi nemogoče in da nikakor ne more najti nikogar novega v življenju, da težko socializira. Dodala je, da se počuti kot "odvečna roba".

Carrey vse zanika

Igralec se je odzval na obtožbe, češ da je on tisti, ki je Cathorino okužil. Pravi, da želi mož pokojne samo obogateti na njen račun. Igralčev odvetnik je izpostavil, da je Mark že v času zakona delal preglavice igralcu in njegovemu dekletu, saj naj bi se s Cathorino poročil le zaradi državljanstva. Odvetnik je navedel nekaj zanimivih informacij o Burtonu, med drugim tudi, da sta s Cathorino živela v dveh različnih zveznih državah.

Komentarjev 1
  • Papaja Popi 16:38 23.september 2016.

    Kaj bi bili, če ne bi bilo para brangelina ? ( namenoma z malo začetnico )Ne bi imeli kaj pisati 1