Magazin > VIP
119 ogledov

Jima Carreyja sedaj toži še mati pokojne ljubimke

jim carrey, white Profimedias
Brigid Sweetman, mama Cathrione White, ki je bila z Jimom Carreyjem v zvezi in je nato storila samomor, meni, da je igralec poosebljeno zlo.

Po tem, ko je proti igralcu Jimu Carreyju tožbo sprožil nekdanji mož Cathrione White, je to sedaj storila tudi njena mama Brigid Sweetman, ki pravi, da je igralec njeno hčer okužil z ustnim in genitalnim herpesom ter tudi klamidijo ter ji priskrbel zdravila, s katerimi si je nato vzela življenje. "Želimo, da svet izve, kdo je Jim Carrey – da gre za moškega, ki bo vašo hčer okužil s tremi spolno prenosljivimi boleznimi, se nato lagal, jo žalil in uporabil svoje drage odvetnike, da njo in njeno družino utiša, nato pa ji bo dal še nezakonito drogo,“ je izjavila mama pokojne Whitove, ki je pregledala vsa SMS sporočila, ki jih je njena hči dobila od 54-letnega zvezdnika.

Cathriona je bila, ko je izvedela, da se je okužila od Carreyja, menda zelo razburjena. Carrey na bi za svoje bolezni izvedel leta 2013, a o njih svoje mlade ljubimke ni obvestil. Ko je Whitova na svojem telesu opazila spremembe, jo je Carey poskušal potolažiti, da gre za normalne znake, ki se pojavijo po seksu. Ko je izvedela, da je bolna, pa ji je Carrey odpisal: "Lahko, da si to dobila od nekoga, s katerim si bila pred mano. Simptomi se pojavijo šele takrat, ko si pod stresom.“ Whitova je bila, preden je začela zvezo z igralcem, na testiranju, kjer je bilo ugotovljeno, da nima spolno prenosljivih bolezni, zato je njena mama prepričana, da je Carrey kriv.

Carrey naj bi svoje dekle silil tudi v podpis pogodbe, s katero bi ga odrešila obveznosti in odgovornosti za vse, kar bi se zgodilo v času njune zveze. Ko je to odklonila, se je igralec od nje umaknil in začel groziti z odvetniki.

Z Whitovo se je Carrey dopisoval vse do njene smrti septembra lani. Mlada ženska je umrla zaradi mešanice zdravil, ki so bila igralčeva in jih je od njega dobila tri dni pred samomorom, čeprav je vedel, da ni bila v dobrem stanju in da je bila nagnjena k depresiji.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.