Magazin > VIP
188 ogledov

Jima Carreyja tožijo zaradi samomora dekleta

jim carrey Profimedias
Jima toži nekdanji mož njegovega pokojnega dekleta, ki je pred letom dni naredila samomor z igralčevimi zdravili.

Igralca Jima Carreya toži Mark Burton, mož igralčevega pokojnega dekleta, ki je lansko jesen naredila samomor. Toži jo, ker je Cathorine White naredila samomor z igralčevimi nelegalnimi zdravili. Predozirala se je z zdravili za visok pritisk, nespečnost in z močnimi protibolečnimskimi tableti. Kombinacija je bila za 30-letnico usodna.

Burton si želi, da bi na Carreya nehali gledati kot na žalujočega fanta pokojne, ki je plačal njen pogreb. Tudi tu se zaplete zgodba. Lansko leto je Jim obljubim, da bo kril stroške pogreba,a jih ni.

"Carrey ji je tablete dajal, čeprav je vedel, da je nagnjena k depresiji in da si je pred tem že želela vzeti življenje. Rezultat, ki je sledil, bil na žalost predvidljiv,“ je zapisano v tožbi. Jim je tablete očitno kupoval pod lažnim imenom, predstavljal se je kot Kralj Arthur.

Po tožbi se je igralec javil preko uradnega medijskega sporočila, kjer je zapisal: "Kakšna grozna sramota. Brez težav bi se lahko s tem človekom in njegovim odvetnikom pogovorila na samem in zadevo mirno rešila, a v življenju pridejo trenutki, ko moraš braniti svojo čast pred zlom na svetu. Ne bom dopustil, da bi me nekdo očrnil in me okrivil za smrt ženske, ki sem jo ljubil. Njene težave so se pojavile že dolgo preden sem jo spoznal in žal je bil njen tragičen konec izven dosega vseh nas. Resnično upam, da bodo ljudje kmalu nehali služiti na račun mrtvih in jih pustili počivati v miru."

Burton v tožbi dodaja, da je Carrey želel njeno smrt uporabiti kot del publicitete in se s tem zasmiliti širšemu občinstvu. Nekdanji mož pokojne želi uničiti igralčev videz "dobrega fanta, ki je izgubil dekle". Burtonu gre v nos tudi to, da je pridobil veliko medijsko pozornost s tem, ko je napovedal, da bo plačal stroške pogreba, a zanj do danes ni plačal niti centa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.