Magazin > VIP
230 ogledov

Nove podrobnosti smrti punce Jima Carreyja

jim carrey, white Profimedias
Pokojno nekdanje dekle igralca naj bi si sodila s tabletami, ki so bili predpisani na Carreyjevo ime, poročajo ameriški mediji.

V ZDA se očitno še ne bo tako kmalu polegel prah, ki ga je dvignilo nekdanje dekle Jima Carreyja s tem, ko se je odločila končati svoje življenje. Kot danes poročajo ameriški mediji, je 30-letna irska vizažistka Cahtriona White umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil, ki so bili predpisani na igralčevo ime.

Šlo je za tako imenovani cocktail zdravil za odgajanje bolečin, pomirjeval oz. uspaval in zdravil proti visokemu krvnemu pritisku. Vsa zdravila je Carreyju predpisal njegov osebni zdravnik, potrjujejo pristojni, ki še vedno opravljajo preiskavo smrti. Kot je znano, se je par razšel teden dni pred njeno usodno odločitvijo. 

Pred tem je ameriški novinar Tony Ortega na svojem blogu zapisal, da je pokojna vizažistka začela s študijem scientologije. Trdi, da je se je vpisala na tečaj, ki bi od nje zahteval na stotine ur, da bi se izpopolnila. Novinar meni, da bi utegnilo pri njeni smrti igrati pomembno vlogo tudi to dejstvo. Uradna scientološkacerkev je njegove navedbe sicer že zanikala. 

PREBERITE TUDI: 

Jima Carreyja zaslišala policija

 

Oglasila se je družina pokojne punce Jima Carreya

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.