Kaj pomenijo vaše erotične sanje?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vsi včasih sanjamo kakšne divje sanje, a vaše erotične sanje nimajo nikakršne veze s seksom v budnem stanju, pravi psiholog in strokovnjak za sanje dr. Ian Wallace.
Oglej si celoten članek

Če sanjate, da varate soprogo/soproga
Take erotične sanje pogosto nakazujejo na pomanjkanje zaupanja, a ne v vaš zakon, pač pa v svojo lastno privlačnost, saj v življenju doživljate nekaj, kar je omajalo vašo samozavest. Prav tako je to znak, da od ljudi okoli vas pričakujete preveč pozornosti in potrditve. 

V sanjah imate homoseksualen odnos (ali obratno)
Postali ste zelo samozavestni, zadovoljni s svojim telesom in tolerantni do svojih prepričanj in vrednot. Prav tako je to lahko refleksija vaše avanturistične plati v odnosu, starševstvu ali službi. 

Magazin Obstajata dve vrsti moških udov! Poznate razliko?

Seks z osebo brez obraza
Obraz simbolizira identiteto. Če v sanjah občujete z osebo brez obraza, to pomeni, da vas v življenju nekdo stalno izziva in vam nagaja, a še niste odkrili, kdo. Z drugimi besedami, to je namig, da ugotovite, kdo vam spletkari za hrbtom. 

Seks z najboljšim prijateljem/prijateljico
Do takšnih sanj pride, kadar v resničnem življenju uživate v določenih osebnostnih lastnostih, ki jih ima vaš najboljši prijatelj ali prijateljica.

Magazin Kaj njegov najljubši položaj pove o čustvih do vas

Če doživite orgazem v spanju
Zdi se vam, da ste v spanju doživeli čisto pravi orgazem. Otrdel ud, povečana vlažnost … to se lahko zgodi tako moškim kot ženskam. V fazi REM lahko pride do vzburjenja in če se to zgodi takrat, je mogoče vse …

Seks s sodelavcem/sodelavko, ki ga/jo ne prenesete
To lahko pomeni samo eno. In sicer, da ste ljubosumni na nekatere njegove/njene talente in frustrirani, ker je v nečem boljši/boljša od vas. 

Seks z zvezdnikom ali zvezdnico
Sanjate o Bradleyju Cooperju, Ronaldu ali Kim Kardashian? To je le znak, da ste, tako kot večina slavnih, v resničnem življenju v nečem zelo dobri. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.