Kaj pomenijo zvoki, ki jih spušča med odnosom?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi, če je med vročimi igricami z vami tiho, to nekaj pomeni. Preverite, kaj …
Oglej si celoten članek

Ne more biti tiho
Vaš partner med seksom stalo nekaj govori. "Daa, tooo, kako si seksi, mmm, fantastična si, to mi delaj," so najverjetneje nekatere izmed fraz, ki ste jih že slišali. Morda pa bi mu bilo všeč, da tudi vi poveste kaj porednega, vprašajte ga! Vsekakor pa s frazami pohvale ne morete veliko zgrešiti.

Tišina
Ali vaš je vaš ljubimec med seksom povsem tiho? Brez skrbi. Tudi, če med seksom ne spusti glasu od sebe, to ne pomni, da ne uživa z vami. Morda mu je tako lažje kontrolirati orgazem in poskrbeti, da mu ne pride prehitro oziroma pred vami. 

Smeh
Če se med seksom smeji, je morda le žgečkljiv ali pa ga ozračje nabito s humorjem in sproščenostjo še dodatno stimulira. Možno je tudi, da mu je nerodno in to skuša prikriti s smehom. Naslednjič se ne dotikajte njegovih občutljivih predelov in če se ne bo smejal, sta lahko gotovi, da je bila kriva le žgečkljivost. 

Magazin Razlika med spolnim odnosom s čustvi ali brez

Vzdihovanje
Če vaš partner med seksom glasno in hitro vzdihuje je to znak, da mu bo kmalu prišlo. Če si tega ne želite, upočasnite svoje gibe.

Kričanje
Je vaš partner v postelji glasen, celo tako, da je slišati kot divja žival? Potem brez dvoma z vami zelo uživa. Pred vami je povsem sproščen in si upa pokazati svojo divjo plat. 

Kap vas bo Če ste mislili, da je vaša punca zahtevna, si preberite tole!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.