Kaj se plete med voditeljico RTV in nekdanjim Barovcem?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zanimiva fotografija …
Oglej si celoten članek

Mlada voditeljica Eme Freš in sovoditeljica letošnje Eme, Maja Pinterič, je pred nekaj dnevi v “zgodbi“ na svojem profilu na Instagramu objavila fotografijo, za katero se zdi, da je bila posneta med večerjo. Na njej je Grega Jakhel Kolarević, ki smo ga pred nekaj leti gledali v resničnostnem šovu Bar na Planet TV. 

Maja in Grega se očitno dobro poznata, sicer si Ljubljančan, znan tudi po svojih zabavnih videih, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, pred lepotico verjetno med jedjo ne bi slekel majice …

Foto: Instagram grega jakhel
Majo, ki nam je pred kratkim povedala, da je samska, smo prosili za komentar, a o posnetku ni želela govoriti. "Ne dajem več izjav o svojem ljubezenskem življenju,“ je bilo vse, kar smo uspeli izvleči iz nje.

Malce bolj je bil zgovoren Grega, ki je povedal, da sta dobra prijatelja, spoznala pa sta se preko Instagrama. Na vprašanje, ali bosta združila moči in se lotila kakšnega skupnega projekta, je Grega povedal: "Za zdaj samo prijateljujeva. Ona je moja fanica."

Magazin Naša seksi voditeljica: To se je zgodilo, ko smo objavili vest o njej

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.