Magazin > VIP
14960 ogledov

Kaj se plete med voditeljico RTV in nekdanjim Barovcem?

maja pinterič Facebook
Zanimiva fotografija …

Mlada voditeljica Eme Freš in sovoditeljica letošnje Eme, Maja Pinterič, je pred nekaj dnevi v “zgodbi“ na svojem profilu na Instagramu objavila fotografijo, za katero se zdi, da je bila posneta med večerjo. Na njej je Grega Jakhel Kolarević, ki smo ga pred nekaj leti gledali v resničnostnem šovu Bar na Planet TV. 

Maja in Grega se očitno dobro poznata, sicer si Ljubljančan, znan tudi po svojih zabavnih videih, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, pred lepotico verjetno med jedjo ne bi slekel majice …

grega jakhel | Avtor: Instagram Instagram

Majo, ki nam je pred kratkim povedala, da je samska, smo prosili za komentar, a o posnetku ni želela govoriti. "Ne dajem več izjav o svojem ljubezenskem življenju,“ je bilo vse, kar smo uspeli izvleči iz nje.

Malce bolj je bil zgovoren Grega, ki je povedal, da sta dobra prijatelja, spoznala pa sta se preko Instagrama. Na vprašanje, ali bosta združila moči in se lotila kakšnega skupnega projekta, je Grega povedal: "Za zdaj samo prijateljujeva. Ona je moja fanica."

Maja Pinterič Magazin Naša seksi voditeljica: To se je zgodilo, ko smo objavili vest o njej
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.