Magazin > VIP
38628 ogledov

Naša seksi voditeljica: To se je zgodilo, ko smo objavili vest o njej

Maja Pinterič Youtube
Mlada Maja Pinterič ima očitno ogromno oboževalcev, ki so samo čakali, da bo lepotička samska …

Voditeljica Eme Freš in sovoditeljica letošnje Eme, Maja Pinterič je sveže samska. Brhka Posavka samoizolacijo tako preživlja v krogu družine. "S fantom sva se po dveh letih zveze razšla in sicer tik pred začetkom karantene, ki seveda ni bila razlog. Razlogi so drugi, a o tem ne bi. Najprej mi je bilo težko, sedaj pa sem se že navadila, sem srečna in mi paše, da imam čas zase. Zadovoljna sem," nam je aprila zaupala Maja.

Verjetno ni pričakovala, da bo ta novica razveselila marsikaterega mladeniča, ki se je opogumil in Majo osvajal na družabnih omrežjih, a lepotica pravi, da tovrstno osvajanje pri njej ne obrodi sadov. "Je bilo nekaj vsipa, ljudje so videli članek. A jaz se na tovrstna sporočila ne odzivam in ne odpisujem, s tem se mi ne da ukvarjati. Sem še stara šola in ne mislim hoditi ven z ljudmi z Instagrama. Trenutno uživam v samskem življenju in mi je fino," nam je zaupala Maja.

Pinteričeva sicer tesno sodeluje z Lovrom Prešičkom, s katerim ustvarjata priljubljen Youtube kanal Neki neki, zato si ju mnogi želijo videti tudi v romantični zvezi, na kar Maja v smehu odgovarja: "Z  Lovrom sva v dobrih odnosih, fajn se razumeva, kar je zelo pomembno, saj skupaj delava." Maja in Lovro sta poleg kanala Neki neki skupaj tudi del oddaje na TV Slovenija Vikend paket. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.