Kaos in grožnja z bombo na koncertu Jelene Karleuše

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ni bilo prvič.
Oglej si celoten članek

Malo pred koncem koncerta Jelene Karleuše, ki se je ta teden odvijal v Banja Luki, je policija dobila anonimno prijavo, da naj bi se v toaletnih prostorih nahajala bomba. Po najavi zadnje skladbe je policija zato evakuirala vse prisotne. Policijska uprava Banja Luke je pregledala prizorišče v naselju Ada in ugotovila, da gre za lažno prijavo. 

To pa ni bilo prvič, da je šlo za lažno prijavo na enem izmed Karleušinih koncertov. Leta 2013 je nastopila v Tuzli, zaradi groženj z bombo pa so takrat s koncertom zamujali. "Res je, da je policija dobila prijavo o bombi. Izpraznili so celoten hotel in klub, v katerem je bilo veliko število ljudi. Seveda ničesar niso našli in koncert sem izvedla brez težav. Bosanci so moji bratje in nobena bomba ne mora pokvariti odnosa med mano in mojimi oboževalci. Edina bomba ta večer sem bila jaz," je takrat povedala Karleuša. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.