Magazin > VIP
3888 ogledov

Kaos in grožnja z bombo na koncertu Jelene Karleuše

Jelena Karleuša Instagram
Ni bilo prvič.

Malo pred koncem koncerta Jelene Karleuše, ki se je ta teden odvijal v Banja Luki, je policija dobila anonimno prijavo, da naj bi se v toaletnih prostorih nahajala bomba. Po najavi zadnje skladbe je policija zato evakuirala vse prisotne. Policijska uprava Banja Luke je pregledala prizorišče v naselju Ada in ugotovila, da gre za lažno prijavo. 

To pa ni bilo prvič, da je šlo za lažno prijavo na enem izmed Karleušinih koncertov. Leta 2013 je nastopila v Tuzli, zaradi groženj z bombo pa so takrat s koncertom zamujali. "Res je, da je policija dobila prijavo o bombi. Izpraznili so celoten hotel in klub, v katerem je bilo veliko število ljudi. Seveda ničesar niso našli in koncert sem izvedla brez težav. Bosanci so moji bratje in nobena bomba ne mora pokvariti odnosa med mano in mojimi oboževalci. Edina bomba ta večer sem bila jaz," je takrat povedala Karleuša. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice