Karl Erjavec po volitvah zaprl svoj Instagram račun

Foto: Karl Erjavec/Instagram
Foto: Karl Erjavec/Instagram
Pred volitvami se je zdelo, da je "Instagram predsednik" med slovenskimi politiki dobil hudega konkurenta, a kot smo opazili, je Erjavec zapustil Instagram.
Oglej si celoten članek

Karl Erjavec se je minuli teden z belo vrtnico zahvalil za glasove volivce, kmalu nato pa je, kot smo opazili, izbrisal svoj račun, na katerem je pred tem redno objavljal. Na vprašanje, zakaj je Karl Erjavec zaprl svoj račun, smo ostali brez odgovora tudi po poizvedovanju na stranki. Očitno gre za osebno odločitev Erjavca, o katerem po slabem volilnem rezultatu danes razpravlja svet stranke.

Prvak Desusa je na Instagramu že s prvimi nekaj objavami sprožil ogromno zanimanje, med bolj kultnimi objavami je zagotovo njegova fotografija s kapo Karl, s katero je pozdravil svoje občinstvo. Pokazal je tudi, da zna smučati in deskati na snegu, pri tem pa video posnetku dodal svojo priredbo Včasih smučam hit, včasih pa počas.

Foto: Karl Erjavec/Instagram Erjavec je na Instagramu največkrat objavljal svoje fotografije ter tudi posnetke, kako pometa in soli okoli svoje hiše. Na dan Cerarjevega odstopa pa je pokomentiral, da ga le en dan ni, "pa je vse narobe".

Strategija Boruta Pahorja, ki je s podobnim populizmom na Instagramu blestel pred predsedniškimi volitvami, se, kot kaže, ni enako dobro obnesla pri Erjavcu. Andraž Zorko iz Valicona je tako na vprašanje, kdo je torej Desusu odnesel glasove, odgovoril:  "Verjetno kar Karl Erjavec sam, z nekaterimi ne najbolj posrečenimi potezami v času kampanje. Najprej naveza na Zorana Jankovića, ki mu je odnesla bolj desne glasove – Desus ni bila nikoli leva stranka in to je bila strateška napaka. Že tako populističen nastop, ki ga je tokrat še malo radikaliziral, pa je hkrati naletel na ostro konkurenco v Jelinčiču, ki uporablja enak, recimo mu gostilniški diskurz. Ob vsem tem je dejstvo, da je Desus ostal v parlamentu, pravzaprav uspeh."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:21 15. Junij 2018.

    A je že odhitel v kakšno vilo/vikend na morju na Hrvaškem?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.