Katarina Benček: "Čutim, da s fanti le izgubljam čas"

Foto: Žiga Adamčič Katarina Benček
Se je lepa podjetnica Katarina Benček odpovedala ljubezni?
Oglej si celoten članek

"Čutim, da s fanti le izgubljam čas, ki ga trenutno želim posvetiti svojemu poslu, trgovini. Sploh pa se mi zdi, da v času Instagrama nihče sploh ne zna več pristopiti v živo. S fanti, ki mi pišejo, se sploh ne dobivam. Če bi me kdo želel osvojiti, bi se moral malo bolj potruditi," pravi trenutno samska, a pri moških zelo zaželena Katarina Benček, ki je kmalu ugotovila, da se ji pozornost lahko tudi obrestuje: "Res je, da ko sem odprla trgovino, sploh glede na to, da je v centru, je prihajalo res ogromno fantov, s katerimi sem prijateljica na facebooku, a se osebno ne poznamo. In ko sem ugotovila, da imam veliko moško publiko, sem se odločila tudi za moško kolekcijo."

Magazin Seksi Slovenke se jim ne morejo upreti

Z uspehom in lepoto, pa pride tudi vsaj malček ženske zavisti, ki jo je občutila tudi Katarina. "V trgovino prihajajo tudi ženske s komentarji, češ, a tudi Katarina Benček prodaja v trgovini? Ja ne, jaz sem samo striček iz ozadja, ali kaj? To je posel, ki te zahteva na vseh ravneh in celega. Kadar odpotujem in v trgovini nisem fizično prisotna, se to pozna tudi na prodaji,"  še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:39 21. Januar 2018.

    ženska ima iq pesa

  • 21:40 20. Januar 2018.

    Ne, takih kritik pa ne. Vsaka oseba je najprej duša.

  • 11:58 20. Januar 2018.

    Ko pa je s fanti, oziroma na racun fantov sluzila,pa ni nic javkala in piskala.Kur.a ena ,prostitucija ji ocitno najbolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.