Katarina Benček s solzami v očeh zapira trgovino, živi pri starših

To je razlog …
Oglej si celoten članek

Življenje Katarine Benček se zdi sanjsko, ima uspešen posel, svoje stanovanje, potuje po svetu in na obrazu vedno nosi najboljši modni dodatek – nasmeh. A očitno le ni vse tako rožnato kot se zdi, saj si bo Katarina življenje obrnila na glavo. To pa je razlog, da se je začasno odselila k staršem in da zapira svojo trgovino Urbani obešalnik.

Magazin Video: Katarina Benček v mini hlačkah razkazala stanovanje

"Bila sem sužnja lastnega dela, delala sem sedem dni v tednu, ko sem potegnila črto, sem ugotovila, da od življenja nimam nič, živela sem za svojo službo. Na koncu sem samo sebe pripeljala tako daleč, da sem škodovala svojemu zdravju. Ali je to res nekaj, kar sem si želela in o čemer sem sanjala? Vedno sem mislila, da ko bom finančno neodvisna, da bom srečna. A ni bilo tako, saj nisem imela nič časa zase, nisem bila svobodna. Kamorkoli sem šla, moje misli so bile pri trgovini. V življenju je potrebno biti drzen, potrebno si je upati. In to, da zapreš nekaj kar laufa, ni lahka odločitev. Hvala vsem strankam," je z grenko sladkim priokusom v svojem vlogu povedala Benčkova in namignila, da bo svojo srečo iskala na potovanjih, ker tako najbolj spoznaš samega sebe in to, česa si v resnici želiš.

Foto: osebni arhiv Katarina Benček  


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 23:59 30. Avgust 2018.

    Boga punca. Nisem nek fan, ampak toliko gneva v komentarjih pa ne vem če si zasluži.

  • vec
    22:33 30. Avgust 2018.

    tipična gold digger pupa, ona bi potovala, malo pila kavice in čez viken ali letovala ali ponočevala oz oboje, delala …

  • 22:33 30. Avgust 2018.

    ja Katarina. Prva 3 leta garas vsak dan, da lahko potem zacnes uzivati, ker si odlicen in te stranke nadpovprecno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.