Kevin Spacey po mednožju pobožal člana kraljeve družine

Foto: Profimedia
Igralec Kevin Spacey je med zabavo po koncertu Nobel Peace Prize concert spolno nadlegoval člana norveške kraljeve družine.
Oglej si celoten članek

Ari Behn, nekdanji mož norveške princese Märtha Louise, je povedal, da ga je igralec Kevin Spacey v Oslu spolno nadlegoval. Spacey in Uma Thurman sta pred desetimi leti povezovala koncert Nobel Peace Prize concert, po katerem se je Spacey z Behnom za mizo zapletel v pogovor. "Lepo sva se pogovarjala. Sedel je poleg mene. Po petih minutah mi je rekel: 'Hej, pojdiva kadit.' Takrat se je pod mizo dotaknil mojih testisov,“ je povedal Behn, ki ga je igralčeva poteza presenetila. "Rekel sem mu le: 'Eh, morda pozneje?',“ je v intervjuju še povedal nekdanji član norveške kraljeve družine.

Magazin Znana usoda šeste sezone serije Hiša iz kart

Behn, ki je že šestnajsti moški, ki je javno povedal, da ga je oskarjevec nadlegoval, in princesa sta se ločila lani.

Spacey se sedaj zdravi v posebni kliniki.

Magazin Spaceyja in Weinsteina bodo zdravili s plišastimi igračkami

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.