Magazin > Film & Glasba & TV
1483 ogledov

Znana usoda šeste sezone serije Hiša iz kart

hiša iz kart Žurnal24 main
To bodo naredili s Frankom Underwoodom, likom, ki ga je igral Kevin Spacey.

Po tem, ko je Kevina Spaceyja prvi moški obtožil spolnega nadlegovanja, je Netflix razglasil, da se bo priljubljena serija Hiša iz kart, v katerem je Spacey igral glavno vlogo, končala s šesto sezono. Nato pa so se oglasili Spaceyjevi sodelavci in zatrdili, da se je neprimerno obnašal tudi na snemanju omenjene serije. Netflix je takrat do nadaljnjega prekinil snemanje šeste sezone in oboževalci so nestrpno čakali na odgovor, ali bo zadnja sezona sploh ugledala luč sveta.

Končno je spregovoril šef Netflixa, Ted Sarandos. "Veseli nas, da lahko oboževalcem predstavimo rešitev,“ je dejal Sarandos in razkril, da bodo s snemanjem nadaljevali v začetku prihodnjega leta. Spremenili bodo scenarij, tako da v glavni vlogi ne bo več Frank Underwood, ampak njegova žena, ki jo igra Robin Wright. Kot poroča Radar, bodo Franka pisci verjetno ubili, njegova smrt pa v novi sezoni, ki bo imela osem delov, verjetno ne bo prikazana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.