Khloe v šoku? Bivši Kardashianove razkril, koliko ljubic je imel!

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Khloe Kardashian ob tej številki verjetno onemela.
Oglej si celoten članek

Košarkar Lamar Odom je napisal knjigo "Darkness to Light" (Od teme do luči), v kateri je priznal, da je bil odvisen od drog in seksa. Razkril je tudi, da je spal z več kot 2000 ženskami in da je svojo ženo, Khloe Kardashian, večkrat prevaral.

"Toliko je bilo striptizet, da jih še prešteti ne morem. Nič pomembnega. Velikokrat sem jim plačal,“ je zapisal Lamar, o svojem obnašanju v zakonu s Khloe pa dejal: "Celo sam sem bil šokiran. Bilo mi je tudi nerodno. /.../ To sem poskušal skriti, a ta greh je bilo težko prikriti.“

S Khloe je bil športnik poročen sedem let. Ko je lepotica izvedela, da ji je bil nezvest, je vložila ločitvene dokumente. Ločitev pa se je zavlekla do leta 2016 … Khloe je namreč kljub javni sramoti skrbela za svojega moža, ko so ga 2015 našli nezavestnega v neki javni hiši v Nevadi. Njegovo življenje je zaradi prevelikega odmerka drog več dni viselo na nitki …Ko si je opomogel, je speljala ločitev do konca.

Magazin Košarkaša zadelo 12 možganskih in 6 srčnih kapi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.