Magazin > VIP
2485 ogledov

Khloe v šoku? Bivši Kardashianove razkril, koliko ljubic je imel!

lamar odom, khloe kardashian Profimedias
Khloe Kardashian ob tej številki verjetno onemela.

Košarkar Lamar Odom je napisal knjigo "Darkness to Light" (Od teme do luči), v kateri je priznal, da je bil odvisen od drog in seksa. Razkril je tudi, da je spal z več kot 2000 ženskami in da je svojo ženo, Khloe Kardashian, večkrat prevaral.

"Toliko je bilo striptizet, da jih še prešteti ne morem. Nič pomembnega. Velikokrat sem jim plačal,“ je zapisal Lamar, o svojem obnašanju v zakonu s Khloe pa dejal: "Celo sam sem bil šokiran. Bilo mi je tudi nerodno. /.../ To sem poskušal skriti, a ta greh je bilo težko prikriti.“

S Khloe je bil športnik poročen sedem let. Ko je lepotica izvedela, da ji je bil nezvest, je vložila ločitvene dokumente. Ločitev pa se je zavlekla do leta 2016 … Khloe je namreč kljub javni sramoti skrbela za svojega moža, ko so ga 2015 našli nezavestnega v neki javni hiši v Nevadi. Njegovo življenje je zaradi prevelikega odmerka drog več dni viselo na nitki …Ko si je opomogel, je speljala ločitev do konca.

lamar odom, khloe kardashian Magazin Košarkaša zadelo 12 možganskih in 6 srčnih kapi
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.