Magazin > VIP
4828 ogledov

Košarkaša zadelo 12 možganskih in 6 srčnih kapi

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Tako blizu je bil smrti.
Lamar Odom je imel veliko srečo. Leta 2015 bi nekdanji zvezdnik moštva Los Angeles Lakers zaradi prevelikega odmerka drog in viagre skoraj umrl. Našli so ga nezavestnega v nevadski javni hiši. Zvezdnik je bil štiri dni v komi, mediji pa so pisali tudi, da so mu odpovedovale ledvice. 

lamar odom Magazin Zdravniki Lamarju: Več zate ne moremo storiti

V pogovoru za oddajo Cold as Balls je Odom sedaj spregovoril o najtežjih trenutkih svojega življenja. "Zdravniki mi pravijo, da sem čudež na dveh nogah. Ko sem ležal v komi, me je zadelo 12 možganskih in šest srčnih kapi," je povedal 38-letnik, ki svoje nekdanje žene Khloe Kardashian ne more prehvaliti. Zvezdnica je vsak dan, četudi sta bila sredi ločitve, prebedela ob njegovi postelji.

Odom je še povedal, da je odvisnost od drog premagal in da namerava spet na igrišče. Košarko naj bi v bližnji prihodnosti igral na Kitajskem.  lamar odom Njeno maslo ... Magazin Toliko bo stalo njegovo zdravljenje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice