Magazin > VIP
94 ogledov

Zdravniki Lamarju: Več zate ne moremo storiti

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Lamar Odom se počasi pripravlja na odhod domov, kljub temu ni razlogov za slavje.

Radar poroča, da so zdravniki Lamarju Odomu razložili, da mora v drugo ustanovo, saj zanj v bolnišnici ne morejo narediti nič več. "Njegovo zdravstveno stanje se ni prav veliko izboljšalo. Napočil je čas, da ga prestavijo v ustanovo, kjer se bodo osredotočali na rehabilitacijo. V bolnišnici zanj ne morejo narediti nič več,“ je povedal vir in dodal, da se Lamarjevi najbližji ne morejo dogovoriti, v katero ustanovo ga bodo premestili.

"Khloe Kardashian ne želi, da bi bil Lamar nekje blizu njenega doma. Ne želi namreč biti pod pritiskom, da ga mora vsak dan obiskati. V mislih so imeli še en rehabilitacijski center, ki pa Lamarja ne more sprejeti, saj svojega mehurja še vedno nima pod nadzorom. Pred njim je še dolga pot. Nihče ne ve, kaj prihaja.“

36-letnik v bolnišnici leži že od 13. oktobra, ko so ga nezavestnega našli v bordelu. Zadelo ga je več kapi, zaradi česar je bil nekaj časa celo v komi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.