Kim Kardashian menda že zamenjala Kanyeja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vroča govorica. Je Kim v zvezi s tem znanim političnim komentatorjem?
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian in Kanye West se še vedno nista odzvala na govorice, da se ločujeta. Par naj bi že dalj časa živel narazen, za ločitev pa naj bi se Kim odločila po Westovi kandidaturi za predsednika. 

Kaj vse je morala v tistem času poslušati, lahko preberete TUKAJ.

V ZDA pa so že začele krožiti vroče govorice, da se Kim dobiva z odvetnikom in političnim komentatorjem pri CNN-u Vanom Jonesom, ki je gledalce novembra lani globoko ganil, ko so ga ob Bidnovi zmagi med prenosom v živo preplavila čustva. 

Foto: Profimedia Van Jones Lepotica in pravnik se poznata že več let, poroča In Touch. Jones je Kim predstavil odvetnikoma, ki vodita njen študij prava. "Med njima je krasna kemija. Ves čas se slišita po telefonu,“ pravi vir, ki tudi trdi, da že hodita na zmenke.

Oglasila se je tudi Pam Behan, nekdanja varuška pri Kardashianovih. "Mislim, da bi bila čudovit par,“ je izjavila, o Kanyeju pa povedala: "Globok poklon, da je tako dolgo zdržala z njim. Kim je zelo potrpežljiva in sočutna oseba, a včasih pride do trenutka, ko je treba potegniti črto.“

Revija People je poročala, da se je Kim trudila za svojo družino in da je soprogu, ki trpi za bipolarno motnjo, ves čas stala ob strani. "Nista več na isti valovni dolžini. Dovolj ji je tega kaosa,“ pravijo viri.

Foto: Profimedia Van Jones

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.