Magazin > VIP
6997 ogledov

Kim Kardashian menda že zamenjala Kanyeja

Van Jones Profimedia
Vroča govorica. Je Kim v zvezi s tem znanim političnim komentatorjem?

Kim Kardashian in Kanye West se še vedno nista odzvala na govorice, da se ločujeta. Par naj bi že dalj časa živel narazen, za ločitev pa naj bi se Kim odločila po Westovi kandidaturi za predsednika. 

Kaj vse je morala v tistem času poslušati, lahko preberete TUKAJ.

V ZDA pa so že začele krožiti vroče govorice, da se Kim dobiva z odvetnikom in političnim komentatorjem pri CNN-u Vanom Jonesom, ki je gledalce novembra lani globoko ganil, ko so ga ob Bidnovi zmagi med prenosom v živo preplavila čustva. 

Van Jones | Avtor: Profimedia Profimedia
Lepotica in pravnik se poznata že več let, poroča In Touch. Jones je Kim predstavil odvetnikoma, ki vodita njen študij prava. "Med njima je krasna kemija. Ves čas se slišita po telefonu,“ pravi vir, ki tudi trdi, da že hodita na zmenke.

Oglasila se je tudi Pam Behan, nekdanja varuška pri Kardashianovih. "Mislim, da bi bila čudovit par,“ je izjavila, o Kanyeju pa povedala: "Globok poklon, da je tako dolgo zdržala z njim. Kim je zelo potrpežljiva in sočutna oseba, a včasih pride do trenutka, ko je treba potegniti črto.“

Revija People je poročala, da se je Kim trudila za svojo družino in da je soprogu, ki trpi za bipolarno motnjo, ves čas stala ob strani. "Nista več na isti valovni dolžini. Dovolj ji je tega kaosa,“ pravijo viri.

Van Jones | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.