Magazin > VIP
5636 ogledov

Kimye: Je ta prepir zabil zadnji žebelj v krsto njunega zakona?

kim kardashian, kanye west Profimedias
Kim Kardashian naj bi najela priznano ločitveno odvetnico.

Že sredi lanskega leta so se pojavile govorice, da se Kim Kardashian pripravlja na ločitev od Kanyeja Westa, s katerim ima štiri otroke, sedaj pa so namigovanja še glasnejša kot pred meseci.

Kim naj bi najela "morskega psa" med ločitvenimi odvetniki – razvpito Lauro Wasser, ki je zastopala tudi Angelino Jolie in Kelly Clarkson. Par se je sicer že pred poroko s predporočno pogodbo pripravil na najhujše. Kim bi od Kanyeja dobila en milijon dolarjev za vsako leto zakona, a zvezdnica si menda želi obdržati tudi vilo v Kaliforniji, ki stane več kot 60 milijonov dolarjev. Meni namreč, da je vila dom, v katerem se njuni otroci res dobro počutijo. Ji bo soprog ugodil, glede na to, da je ekskluzivno vilo opremil po svojem okusu?

Kim in Kanye menda že nekaj časa živita ločeno – ona v Los Angelesu, on na ranču v Wyomingu. Decembra naj bi med zvezdnikoma, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2014 v Italiji, močno počilo. Kanye naj bi se nad ženo zelo razburjal, kar je Kim prizadelo. Od takrat zakon ni več isti, pravi vir. Kljub temu naj bi božič preživela skupaj, je pa Kanye manjkal na vseh družinskih fotografijah, ki so jih posneli na zahvalni dan. 

V bistvu Kim že od konca novembra ni delila nobene fotografije s soprogom, ki se je potegoval za vstop v Belo hišo. Med svojo predvolilno kampanjo je Kanye veliko tvital in ti zapisi Kim vsekakor niso bili vedno všeč. Lepotica je celo javno zapisala, da ima njen mož duševne težave, on pa je njo obtožil, da ga hoče pod prisilo vpisati na zdravljenje. Poleg tega je Kanye razkrival družinske skrivnosti, med drugim tudi to, da je Kim prepričeval v splav in da se od nje poskuša ločiti že dve leti, odkar je izvedel, da se je Kim v nekem hotelu sestala z raperjem Meekom Millom. Kanye naj bi Kim tudi zameril, da se ne želi preseliti na ranč in da ves svoj čas posveča otrokom in reformaciji ameriškega kazenskega sistema. Glasbeni mogotec se je lotil tudi Kris Jenner, ki jo menda kliče Kris Jong Un.

Kim, ki se bo menda borila za skrbništvo nad otroki, naj bi se poskušala ločiti že pred meseci, a se je zbala za svoj imidž. Zapustiti moža sredi bitke z duševnimi težavami bi lahko škodilo njenemu ugledu, sedaj pa naj bi po besedah vira nastopil pravi čas za prvi korak k svobodi.

Komentarjev 1
  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 13:58 07.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več p0drobn0sti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com