Čeprav je sina dala v dom, ga zvezdnica še vedno razvaja

Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price
Kljub vsem težavam, ki jih povzroča sin, še vedno dokazuje, da ga ima rada.
Oglej si celoten članek

Januarja 2021 se je zvezdnica Katie Price po več težavah s sinom odločila, da ga prepusti v popolno oskrbo posebnemu zavodu. Sin Harvey, ki ima trenutno 21 let, trpi zaradi številnih zdravstvenih težav - boleha namreč za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen, ima tudi motnjo koncentracije in ogromen apetit, zaradi katerega tehta čez 180 kilogramov. V zavodu se uči samostojnosti in novih veščin.

Takrat je zvezdnica britanskim tabloidom povedala: "Ko pomislim, da ga ne bom videla vsak dan, mi ni lahko, a moram misli na to, kaj je zanj najboljše in ostati pozitivna, saj si ne želim, da bi mislil, da se ga želim samo znebiti.” Pred dnevi je bila Katie s sinom opažena med pohajkovanjem v angleškem mestu Brighton, kjer sta obiskala lepotni salon. Katie je bila slikana, kako sinu pomaga sezuti čevlje in mu s tem zagotovo dokazala, da ji je mar, da ga ima rada in da se ga ne želi samo znebiti.

V preteklosti je Katie, ki je prestala več kot 25 lepotnih operacij, s sinom imela kar precej težav. Enkrat je tako razgrajal na letalu, da so ponj prišli policisti, saj je v steno metal mobilne telefone. Spet drugič je zvezdnica hotela preprečiti, da sin od prevelikega povečanja kilogramov umre, zato mu je na hladilnik namestila ključavnico.

Kako sta se razvajala v salonu, si oglejte v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.