Magazin > VIP
6697 ogledov

Čeprav je sina dala v dom, ga zvezdnica še vedno razvaja

Katie Price
1/4
Profimedia
Kljub vsem težavam, ki jih povzroča sin, še vedno dokazuje, da ga ima rada.

Januarja 2021 se je zvezdnica Katie Price po več težavah s sinom odločila, da ga prepusti v popolno oskrbo posebnemu zavodu. Sin Harvey, ki ima trenutno 21 let, trpi zaradi številnih zdravstvenih težav - boleha namreč za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen, ima tudi motnjo koncentracije in ogromen apetit, zaradi katerega tehta čez 180 kilogramov. V zavodu se uči samostojnosti in novih veščin.

Takrat je zvezdnica britanskim tabloidom povedala: "Ko pomislim, da ga ne bom videla vsak dan, mi ni lahko, a moram misli na to, kaj je zanj najboljše in ostati pozitivna, saj si ne želim, da bi mislil, da se ga želim samo znebiti.” Pred dnevi je bila Katie s sinom opažena med pohajkovanjem v angleškem mestu Brighton, kjer sta obiskala lepotni salon. Katie je bila slikana, kako sinu pomaga sezuti čevlje in mu s tem zagotovo dokazala, da ji je mar, da ga ima rada in da se ga ne želi samo znebiti.

V preteklosti je Katie, ki je prestala več kot 25 lepotnih operacij, s sinom imela kar precej težav. Enkrat je tako razgrajal na letalu, da so ponj prišli policisti, saj je v steno metal mobilne telefone. Spet drugič je zvezdnica hotela preprečiti, da sin od prevelikega povečanja kilogramov umre, zato mu je na hladilnik namestila ključavnico.

Kako sta se razvajala v salonu, si oglejte v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.