Kmetija: Nik in Aneta skupaj preživela noč

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Kaj se plete med komaj polnoletnim Nikom in izkušeno Aneto?
Oglej si celoten članek

Izpadla tekmovalka Simona je za novo glavo družine na presenečenje vseh izbrala Denisa, saj je želela dogajanje na kmetiji dodatno začiniti, kar ji je zamerila celo prijateljica Tina. Denis je po dolgem premisleku za deklo določil Aneto, za hlapca pa njenega dobrega prijatelja Nika. To pomeni, da se bo nerazdružljivi dvojec kmalu razšel, saj eden od njiju zagotovo odhaja v areno.

Magazin Franko o svojih ljubezenskih načrtih: "Lara je lepa punca"

To pa je prijatelja, med katerima je 14 let razlike, še bolj zbližalo. V mlinu tako nista prespala vsak na svoji postelji, temveč sta se grela na skupni vzmetnici, Nik pa se je šalil, da je to njuna prva poročna noč. No, akcije na njuno prvo "poročno noč" ni bilo, saj se je Aneta odločila, da se bo učila pratiko, tako da sta si poljubčke pošiljala le po zraku.

Magazin Salome se vrača na televizijo

Vroče pa je tudi v hiši, saj se je Franko dobro ogrel za Laro in ji z veseljem pomagal pri skrbi za ranjenega konja, čeprav pravi, da mu svetlolaska daje vtis zasedenega dekleta. No, kot vemo, se je to kmalu spremenilo in Lara je danes samska, s Frankom pa sta se izven šova že odpravila na prvi izlet s konji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.