Kmetija: Po posestvu so se razlegali srce parajoči kriki, poklicali strokovnjaka

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Tekmovalci takoj pohiteli na pomoč.
Oglej si celoten članek

Jutro na kmetiji je bilo pestro. Aljaž je namreč nenadoma zaslišal srce parajoče krike kozlička, ki je bil v bolečinah in se je skril pod kurnik. Nežno ga je dvignil in nesel k hiši, kjer so mu na terasi pripravili ležišče in ga pitali z mlekom.

Mladiček je imel prebavne motnje, ki so se kazali v obliki hudih krčev in driske, pa tudi tresel se je. Ker je dobrobit živali na prvem mestu, je produkcija takoj poklicala veterinarja, ki je ugotovil, da nima povišane temperature ter mu dal zdravila proti bolečim krčem in za prebavo.

Kandidati so optimistični, da bo žival kmalu spet na nogah, saj se je počutila malo bolje že pred prihodom veterinarja. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:39 22. November 2022.

    Tile pacienti niso sposobni skrbeti niti zase kaj šele za živali!!!!!!

  • 18:33 22. November 2022.

    Kaj so imeli scenaristi Kmetije tudi mučenje živali v programu. ? Kaj se gredo, in to označujejo kot, priljubljenost med …

  • 14:55 22. November 2022.

    Kozliček naj bi imel prebavne motnje, ki so se kazali v obliki hudih krčev in driske, a ti strokovnjaki so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.