Magazin > VIP
98707 ogledov

Kmetija: Po posestvu so se razlegali srce parajoči kriki, poklicali strokovnjaka

kmetija 2022 Voyo
Tekmovalci takoj pohiteli na pomoč.

Jutro na kmetiji je bilo pestro. Aljaž je namreč nenadoma zaslišal srce parajoče krike kozlička, ki je bil v bolečinah in se je skril pod kurnik. Nežno ga je dvignil in nesel k hiši, kjer so mu na terasi pripravili ležišče in ga pitali z mlekom.

Mladiček je imel prebavne motnje, ki so se kazali v obliki hudih krčev in driske, pa tudi tresel se je. Ker je dobrobit živali na prvem mestu, je produkcija takoj poklicala veterinarja, ki je ugotovil, da nima povišane temperature ter mu dal zdravila proti bolečim krčem in za prebavo.

Kandidati so optimistični, da bo žival kmalu spet na nogah, saj se je počutila malo bolje že pred prihodom veterinarja. 

 

Komentarjev 5
  • Pierre 18:39 22.november 2022.

    Tile pacienti niso sposobni skrbeti niti zase kaj šele za živali!!!!!!

  • Ender3 18:33 22.november 2022.

    Kaj so imeli scenaristi Kmetije tudi mučenje živali v programu. ? Kaj se gredo, in to označujejo kot, priljubljenost med gledalci. Jasno je, da je snovalce potrebno bojkotirati, če jih že ne moremo onemogočiti.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:55 22.november 2022.

    Kozliček naj bi imel prebavne motnje, ki so se kazali v obliki hudih krčev in driske, a ti strokovnjaki so mu dali piti še mleko!? Naslednjič ko bo kateri od teh "kmetovalcev" sam imel prebavne motnje z drisko, naj še ...prikaži več sebe dodatno nafila z mlekom in tako neposredno in učinkovito preizkusi rezultat logike kmetov brez zemlje!