Kmetija: Tej tekmovalki mama in fant zbolela za neozdravljivo boleznijo

Foto: Osebni arhiv Tjaša, Kmetija Foto: Osebni arhiv Tjaša, Kmetija Foto: POP TV Tjaša Šalamun
Odraščala brez staršev, bolan tudi fant ...
Oglej si celoten članek

Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Tjaša Šalamun, je zaupala svojo težko življenjsko zgodbo. Mladenka je povedala, da že od rojstva živi z babico, saj je njena mama zbolela za multiplo sklerozo, da je priklenjena na invalidski voziček in ne živi doma, temveč v domu. Tjaša je povedala, da so jo otroci v šoli zaradi tega pogosto zbadali in da je zelo pogrešala normalno življenje z mamico in očetom.

kmetina na pop tv To je odkril zdravnik na Kmetiji: Ksenija hudo bolna

A Tjašina zgodba ima tudi svetlo plat. Njena mama je namreč včlanjena v društvo, kjer je tekmovalka Kmetija spoznala svojo ljubezen, s katero je srečna že leto in pol. Tudi Tjašin fant ima multiplo sklerozo, a je rjavolaska povedala, da se je njegovo stanje zelo izboljšalo, odkar jo je spoznal, in da je kot njegovo zdravilo. "Jaz moram pomagati, tako sem se rodila, taka sem," je povedala in s tem dala vedeti, da kljub težki situaciji, ostaja pozitivna, močna in vedno z dvignjeno glavo zre v prihodnost. 

Magazin Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.