Kmetija: V šovu se je nesrečno zaljubila, sedaj pa je našla princa

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Se še spomnite prikupne in zabavne Lucije Kolar?
Oglej si celoten članek

Lucija Kolar se je leta 2019 borila v šovu Kmetija. Tistega leta sta zmagala brata Klobasa, a Lucija se je mnogim s svojimi zabavnimi izjavami vtisnila v spomin. Takoj po vselitvi na posestvo je namreč oko vrgla na Luko Lampreta, ki ga je zunaj čakalo dekle. "Je zelo simpatičen in zabaven fant, ampak je zaseden. Bomo videli, vsako prikolico je mogoče odklopiti,“ se je takrat pošalila. A zanjo na koncu ni bil usoden Luka, ampak Denis Šajher Kovačič. V intervjuju za naš medij je priznala, da se je vanj zaljubila, a ji Denis čustev ni vračal. 

Tekmovalec pa je za Lucijo sedaj le še meglen spomin. Mladenka je namreč srečno zaljubljena. Njene fotografije s fantom Klemnom, ki se mu je zahvalila za najlepše leto svojega življenja, vam bodo ogrele srce. 

Lucija je za Žurnal24 povedala, da se poznata že dalj časa, skupaj pa sta šele osem mesecev. Kako točno sta se spoznala, pa ni želela razkriti. "To je pa skrivnost," pravi in nam o svojem izbrancu še zaupala: "Poseben je, zna me nasmejati in me spraviti v dobro voljo, ko sem jezna. Je moja podpora." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:40 13. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 13:30 13. Januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.