Magazin > Film & Glasba & TV
3807 ogledov

Lucija iz Kmetije o umazanih igrah v šovu

lucija kolar Voyo
Tokrat je Kmetijo morala zapustiti 18-letna Lucija Kolar, ki se je v šovu zagledala v sotekmovalca Denisa in presenetila z izborom druge dvobojevalke. Povedala nam je, zakaj je izbrala Damjano in ne Saro, kot je sprva nameravala.

Kako ste zadovoljni s svojim nastopom v Kmetiji?
Sem zadovoljna, nisem pa pričakovala, da bom izpadla tako čustvena.

Povedali ste, da ste v šovu spoznali, da ste krhka. Kaj ste s tem mislili?
Da, o sebi sem spoznala, da sem še bolj čustvena, kot sem mislila. Ugotovila sem, da če sem nekje sama, potrebujem podporo najbližjih. Brez njih sem res krhka in me lahko hitro pahneš v dvom.

Kaj bi naredili drugače, če bi dobili še eno možnost?
Definitivno bi premislila, če bi sploh sprejela še eno priložnost. Res bi morala biti bolje psihično pripravljena, če bi se odločila za še kakšen šov. Predvsem bi se poskušala znebiti strahu pred umazano igro in se poskušala manj obremenjevati s tem, kaj si kdo misli. Šele zdaj vidim, da sem bila preveč poštena, neposredna in iskrena.

Koliko pa je že umazanih iger?
Šele v tretjem tednu smo bili, pa se je umazana igra že začela. Prehitro in preveč jo je, če mene vprašate. Vidi se, kdo se je prišel zabavat in po novo izkušnjo, in kdo po zmago, za katero bi šel tudi čez trupla.

Koga imate v mislih?
Tanja zna igrati igro in zaveda se, da jo bosta dvojčka pripeljala do cilja. Taktično je začela igrati, ko je dobila priložnost in postala glava družine. Kar ni nič slabega.

Kakšno je vaše mnenje o bratih Klobasa?
Jan in Tilen sta zanimiva fanta. Preprosto ju moraš imeti rad. Imata dobro izoblikovano taktiko in vedno na razpolago kakšen plan B. Igro imata v malem prstu. Vidi se, da ima Jan že izkušnje. Ne glede na to, kako sta igro doslej peljala, sta mi všeč. Zunaj bomo prijatelji, v šovu smo bili tekmeci. Jan je bil edini, ki je vedel, kako se počutim, saj je bil istih let, ko je pred časom prvič vstopil v šov.

lucija kolar | Avtor: Voyo Voyo

Eden od dvojčkov je izjavil, da ste se pustili Sari zmanipulirati?
Jan je mislil, da sem se Sare ustrašila, ampak to ni res. Sara mi je rekla, da se bo borila, če jo izberem, kar pa nisem razumela kot grožnjo. Najin odnos je bil iskren. Saro bi izbrala, če bi si ona želela domov.

Vam je res rekla, da bo Denis jezen na vas, če jo izberete za drugo dvobojevalko?
Ne, tega ni rekla. Vedela sem, da bo Denis ostal brez podpore, če izberem Saro in jo vržem iz šova. Dajala mu je pozornost in spodbudo, ki ju Denis močno potrebuje. Če bi Saro izločila, bi mi Denis verjetno malo zameril in padel na dno.

Glede na to, da je Denis zavrnil vašo naklonjenost, bi se na to lahko požvižgali …
Da, zavrnil me je in res bi mi bilo lahko vseeno. Hotela sem ostati človek. Nisem želela preko trupel in se obnašati, kot da nismo ljudje. Čustev drugih nisem ignorirala. Mislila sem, da bom najprej pometali ven ljudi, s katerimi se nismo povezali, a smo se takoj lotili močnih kandidatov. Denis je bil na tapeti, ker je močan in če bi se zgodilo, da bi ga spet poskušali izločiti, bo potreboval Sarino spodbudo.

Ste se zaljubili v Denisa?
Da.

On vam je rekel, da ima zunaj dekle. Mu verjamete?
Pogovorila sva se. Moje mnenje o njem se ne bo spremenilo. Ko se srečamo, se bom hotela pogovoriti z njim. Ne bom pa pljuvala po njem.

Kaj pa pravite na njegove besede, da si s Saro predstavlja tudi kaj več?
Ves čas so me spraševali, ali sem ljubosumna. Nisem. Sara je v zvezi, z Denisom sta imela prijateljski odnos. Fant na teh izjavah deluje malce zmedeno. Zdi se mi, da je marsikaj tudi odigrano.

Zakaj ste na koncu izbrali Damjano?
Poudarjali so, da se ne smemo ozirati na prijateljstva, saj smo konkurenti. Do zadnjega trenutka nisem vedela, koga naj vzamem. Marjane nisem hotela, ker bi vzela pratiko. V zadnjem trenutku sem izbrala Damjano, tudi zato, da jih presenetim. Vedela sem tudi, da bom svoj zadnji dan na kmetiji, če izberem Damjano, preživela v najboljši družbi in da ne bo zamere.

Med bojem ste se poškodovali. Je bila poškodba huda?
Ni bila, a ko sem zagledala kri, sem izgubila motivacijo. Na koncu sem se zbrala in se trudila do zadnje minute igre. Sicer sem pa vesela, da je Damjana zmagala.

Kakšni so odzivi?
Nad nekaterimi odzivi sem bila presenečena. Veliko je negativnih komentarjev glede moje taktike in osvajanj fantov. Po drugi strani pa je bilo tudi veliko pozitivnih komentarjev, ki mi ogromno pomenijo. To je bila zame pozitivna izkušnja in hvaležna sem za vsak komentar in mnenje. Najbolj važno pa je, da vem, kako je bilo v resnici.

Kaj pa pravite na Borutove besede, da potrebujete veliko pozornosti in da vas je bilo treba ves čas tolažiti?
Tega mu ne zamerim, saj je res. Veliko je bilo drame in veliko sem jokala. Verjamem, da jim je to, da so me tolažili, pobralo veliko moči in časa. So imeli kar veliko dela z mano.

Komentarjev 8
  • Avatar Annasterra
    Annasterra 01:40 06.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • jmc45218 17:46 05.oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com

  • jmc45218 17:46 05.oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ------- >>>> www.WebWork3.Com