Magazin > VIP
67965 ogledov

Kmetija: V šovu se je nesrečno zaljubila, sedaj pa je našla princa

lucija kolar Voyo
Se še spomnite prikupne in zabavne Lucije Kolar?

Lucija Kolar se je leta 2019 borila v šovu Kmetija. Tistega leta sta zmagala brata Klobasa, a Lucija se je mnogim s svojimi zabavnimi izjavami vtisnila v spomin. Takoj po vselitvi na posestvo je namreč oko vrgla na Luko Lampreta, ki ga je zunaj čakalo dekle. "Je zelo simpatičen in zabaven fant, ampak je zaseden. Bomo videli, vsako prikolico je mogoče odklopiti,“ se je takrat pošalila. A zanjo na koncu ni bil usoden Luka, ampak Denis Šajher Kovačič. V intervjuju za naš medij je priznala, da se je vanj zaljubila, a ji Denis čustev ni vračal. 

Tekmovalec pa je za Lucijo sedaj le še meglen spomin. Mladenka je namreč srečno zaljubljena. Njene fotografije s fantom Klemnom, ki se mu je zahvalila za najlepše leto svojega življenja, vam bodo ogrele srce. 

Lucija je za Žurnal24 povedala, da se poznata že dalj časa, skupaj pa sta šele osem mesecev. Kako točno sta se spoznala, pa ni želela razkriti. "To je pa skrivnost," pravi in nam o svojem izbrancu še zaupala: "Poseben je, zna me nasmejati in me spraviti v dobro voljo, ko sem jezna. Je moja podpora." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija (@lucijakolar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija (@lucijakolar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija (@lucijakolar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija (@lucijakolar)

Komentarjev 2
  • Avatar Almiolla
    Almiolla 23:40 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Jeanette_Jenkins 13:30 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦