Ko ji je Klemen Bučan postavil to vprašanje, je Carmen Osovnikar skoraj zajokala

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Preplavila so jo čustva.
Oglej si celoten članek

Samozavestna Carmen Osovnikar, zvezda šovov Vražje dame in Sanjski moški, je nastopila v oddaji Kolo sreče, v kateri je med drugim povedala, da obožuje pse. Ima kar dva kosmatinca, maltežana Guccija ji je za rojstni dan podarila mama, s katero ima 40-letnica prav posebno vez. 

To je razkrila, ko je voditelj oddaje Klemen Bučan pripomnil, da je videti, kot bi bile njene vzornice sestre Kardashian, v resnici pa je njena vzornica njena mama. "Točno tako. Midve z mamo sva bili sami. Moja dva sta se ločila, ko sem jaz bila še dojenček. In res je vse ustvarila sama. Zato je moja vzornica, moja najboljša prijateljica in mama hkrati. Res sem ponosna. Bom kar jokati začela," je ganjeno izjavila.

Carmen se sicer sooča z resnimi zdravstvenimi težavami, zaradi katerih so jo pred časom z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Bolezen je spremenila njeno življenje, kako, si lahko preberete TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:48 1. December 2023.

    Kaj so naredili iz njenega obraza?!

  • 17:23 30. November 2023.

    Blagor ubogim v duhu kajti njihovo je nebeško kraljestvo

  • 16:16 30. November 2023.

    ne verjamem ,da je mati tvoja vzornica...a si ji sledila tudi z lepotnimi operacijami?...močno dvomim ,da je mama imela te …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.