Magazin > VIP
88295 ogledov

Carmen Osovnikar odpeljali z rešilcem, te diagnoze ni pričakovala

carmen osovnikar Instagram
Rešilec prišel kar dvakrat.

Carmen Osovnikar (Sanjski moški, Vražje dame) je na družbenih omrežjih sporočila, da si tega, kar se ji je zgodilo, ni želela, a sreča je, tako so ji povedali zdravniki, da je še mlada. Naša resničnostna zvezdnica o podrobnostih sicer ni želela govoriti, za Žurnal24 pa je povedala, da je mislila, da je to bolezen starejših, a so ji zdravniki povedali, da je to bolezen modernega časa, ki doleti tudi mlajše osebe. 

"Prišlo je iznenada, mama je poklicala rešilca in sprva so mislili, da gre za panični napad. A ker se kljub predihavanju moje stanje ni umirilo, smo jih poklicali še enkrat. Odpeljali so me v bolnico, kjer so opravili prve preiskave in mi postavili diagnozo. Sedaj imam zdravila, a me čakajo še nadaljnje preiskave. Trenutno sem v redu, zadevo sem malo odmislila, najbolj me je strah, da bi se ponovilo med vožnjo. Podrobnosti zaenkrat ne želim razkrivati, lahko le povem, da so trenutne težave posledica stresa in stvari, ki so se nabirale dlje časa. Podobne težave ima tudi moja mama," je za Žurnal24 razkrila Carmen. Želimo ji hitro okrevanje. 

dezurni@styria-media.si

Carmen Osovnikar | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 15
  • Avatar MS
    MS 12:56 30.november 2023.

    Tradegedija je to tistih "plavolask" ki nimajo kaj prodajat razen videza! V silni želji po všečnosti nimajo mere v korekcijah svojih fac in iz sebe naredijo karikature!

  • Boris 18:49 19.julij 2023.

    Sodeč po slikah si pa praktično zasluži subvencijo na fasado iz eko sklada ...

  • Majazmaja 16:34 18.julij 2023.

    Brezveze. Ženska si je na novo dala vbrizgati botox in filerje (btw., usta so podobna kurji r1ti), ugotovila, da se o njej že dolgo nič ne piše in je doživela živčni zlom. Dr. je ima verjetno že poln kufr in ...prikaži več ji je dal benzodiazepin. Zdaj ji je pisura naredila uslugo in bo za nekaj časa ok, tako da nas bo taista pisura kmalu obvestila, da plastična Carmen benzodiazepina (rekordno hitro) ne rabi več.

Sorodne novice