Magazin > VIP
7259 ogledov

Ko ji je Klemen Bučan postavil to vprašanje, je Carmen Osovnikar skoraj zajokala

carmen osovnikar Planet TV
Preplavila so jo čustva.

Samozavestna Carmen Osovnikar, zvezda šovov Vražje dame in Sanjski moški, je nastopila v oddaji Kolo sreče, v kateri je med drugim povedala, da obožuje pse. Ima kar dva kosmatinca, maltežana Guccija ji je za rojstni dan podarila mama, s katero ima 40-letnica prav posebno vez. 

To je razkrila, ko je voditelj oddaje Klemen Bučan pripomnil, da je videti, kot bi bile njene vzornice sestre Kardashian, v resnici pa je njena vzornica njena mama. "Točno tako. Midve z mamo sva bili sami. Moja dva sta se ločila, ko sem jaz bila še dojenček. In res je vse ustvarila sama. Zato je moja vzornica, moja najboljša prijateljica in mama hkrati. Res sem ponosna. Bom kar jokati začela," je ganjeno izjavila.

Carmen se sicer sooča z resnimi zdravstvenimi težavami, zaradi katerih so jo pred časom z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Bolezen je spremenila njeno življenje, kako, si lahko preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 7
  • bi_ba 08:48 01.december 2023.

    Kaj so naredili iz njenega obraza?!

  • Pierre 17:23 30.november 2023.

    Blagor ubogim v duhu kajti njihovo je nebeško kraljestvo

  • Avatar jate
    jate 16:16 30.november 2023.

    ne verjamem ,da je mati tvoja vzornica...a si ji sledila tudi z lepotnimi operacijami?...močno dvomim ,da je mama imela te butaste posege...kardašice in podobne so tvoje vzornice