Kobe Bryant: Usodnemu letu se je za las izognila hčerka ene od žrtev

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na helikopterju bi morala biti tudi hčerka Christine Mauser.
Oglej si celoten članek

Christina Mauser, ki je dekleta na akademiji Mamba, ki jo je ustanovil Kobe Bryant, trenirala košarko, je bila ena od žrtev helikopterske nesreče, o kateri ta teden govori ves svet. 

Njen mož Matt, pevec skupine Tijuana Dogs, je za medije spregovoril o boleči izgubi in strahovih, ki jih ima sedaj kot oče samohranilec, ki mora poskrbeti za tri majhne otroke, stare med tri in enajst let.

"Kako naj otrokom povem, da njihove mamice ni več? Kričali so in jaz sem jih držal,“ je povedal o trenutku, ko je moral otrokom povedati za tragično vest.
 
Mauser je tudi izjavil, da je Kobe ženo sam izbral za mesto trenerke, saj je bila neverjetna. Tistega usodnega dne so bili vsi na poti na tekmo, ko je helikopter strmoglavil. Mlajša skupina bi morala prav tako nastopiti, a je bila tekma odpovedana. Če ne bi bila, bi bila v helikopterju tudi Christinina 11-letna hči ...

Pevec je tudi povedal, da se je Christina pogostokrat peljala s Kobejevim helikopterjem in da je bil zaradi tega vsakič živčen. Rekel pa ji ni nikoli nič, saj je ženino kariero podpiral. "Ponosen sem bil nanjo. Neverjetno jo je bilo gledati, ko je bila na igrišču. Ponosna je bila na dekleta, oboževala jih je,“ je še povedal vdovec.

Magazin Prve informacije o stanju Kobejeve žene Vanesse

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.